Kelebek Mutfak Bandırma'da

Kelebek Mutfak Bandırma

Kelebek Mutfak yeni satış noktası ile Bandırma da hizmete girdi. Kelebek Mutfak yenilenen çizgisi ile tüketicilerin beğenisine sunuldu.



Kelebek Mutfak yenilenen konseptini Bandırma, Mehmetçik Caddesi'ne açılan Mutfak mağazasına taşıdı.

İş adamı Sedat Yaymacı`nın bandırma ve bölge bayiliğini üstlendiği Kelebek Mutfak mobilya Mehmetçik caddesi tünel üzerinde hizmete açıldı.

Belediye Başkanı Sedat Pekel tarafından yapılan açılış sonrası Kelebek Mutfak gruplarının yeni versiyonlarını izleyen konuklar hayranlıklarını gizleyemedi. 

Kelebek
, yalın ve kendisine özel stili ile öne çıkan modüler mutfak ürünlerini sunduğu mağazasında, müşterilerine özel mimari destek de sağlayacak.

Kelebek Mutfak noktasında olduğu gibi ölçümleme ve montör (montaj) hizmetleri de sunarak, mutfağında da şık bir alan yaratmak isteyen kullanıcıları mutlu etmeyi amaçlanıyor.


Yenilenen ürün gamı ve mağaza konsepti ile 2013'de yurtiçinde 26 mutfak satış noktasına ulaşmayı hedefleyen Kelebek; mobilya mağazalarında da paralel bir artışla yüzde 100'ün üzerinde bir büyüme hedefliyor.

Köklü geçmişinin getirdiği deneyimlerini modern çizgiler ile harmanlayarak sunan Kelebek her zevke uygun ürünler ile yurt çapında birçok mutfakta yerini almayı amaçlıyor.


Bandırma'da satış noktasının açılmasını takiben birçok ilimizde yerini almaya devam edecek olan mutfak ve mobilya mağazaları ile hayatı kolaylaştıracak alanlar yaratmayı amaçlayan Kelebek sektöre yeni ürünler ve iş alanları kazandırmaya devam edecek.























Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı